Ik beken kleur

Op donderdag 18 oktober wordt een nieuwe ontmoeting onder de vlag Soldatenkerk gehouden in ECHOS-Home ‘de Landing’ in Schaarsbergen. Dat is om de hoek bij de Oranjekazerne. Deze avond is legerpredikant Jan-Derk de Bruin de dominee van dienst. Voor hem is dat een thuiswedstijd, omdat hij al geruime tijd bij de Luchtmobiele Brigade werkzaam is. Hij koos als thema voor zijn mijmermoment: ‘Ik beken kleur’. Het thema is ook een knipoog naar de rode baret van de Luchtmobielers.

Jan-Derk begon zijn werk bij Defensie in 2007 te Amersfoort bij het OTC Manoeuvre. De volgend stap was die naar het 12e bataljon LMB waar hij zes jaar aan verbonden is geweest. Nu werkt hij als bridage-geestelijk verzorger op het hoofdkwartier van 11-Luchtmobiel. Hij is diverse keren uitgezonden geweest naar Afghanistan en Mali.

Geef een reactie